16p-Hoeve Ommen

De 16 persoons groepsaccommodatie De Hoeve ligt prachtig in De Wolfskuil in Ommen. Vanaf De Wolfskuil is het ongeveer 1 km lopen naar het centrum van Ommen. De Hoeve heeft een ruime woonkamer met een gezellige zithoek. Er is een ruime leefruimte voor uw groep. De open keuken is goed ingericht met koelkast, vaatwasser, magnetron en oven. Er zijn 8 slaapkamers. Eén van de slaapkamers ligt op de begane grond en is geschikt voor een mindervalide persoon. De overige 7 slaapkamers liggen op de eerste verdieping. Boven zijn vier douche’s, zes wastafels en twee toiletten.

De Hoeve is uitstekend geschikt voor mindervaliden
In De Hoeve is er rekening gehouden met een mindervalide persoon. De benedenslaapkamer is hier uitstekend geschikt voor. Het is mogelijk om  hier een hoog/laag bed te plaatsen. Ook de badkamer en het toilet zijn ingericht voor mindervaliden. Deze zijn ruimer opgezet en het sanitair is aangepast.

De Hoeve is het grote gedeelte van de 28 persoons groepsaccommodatie De Jorishoeve.

Ideaal geschikt voor familie en vriendengroepen, schoolkampen, cursussen, teambuilding, vergaderingen, jeugdwerk, verenigingen, sportclubs, jeugdhulpverlening en werkprojecten.

Jorishoeve groepsaccommodatie wolfskuil ommen
Groepsaccommodatie de Hoeve

  • geschikt voor 16 personen.
  • faciliteiten voor mindervaliden.
  • nieuwe, geschakelde groepsaccommodatie.
  • 8 slaapkamers.

Voor meer informatie over de verschillende groepsaccommodaties en over de omgeving, verwijzen wij u graag door naar de rechtstreekse website van de eigenaar.
De Wolfskuil met verschillende groepsaccommodaties in Ommen.