22p-Mowglihut Ommen

Aan de rand van de bossen in Ommen ligt de 22 persoons groepsaccommodatie De Mowglihut. Een vrijstaande groepsaccommodatie met een gezellige en sfeervolle ruime woonkamer. Genoeg ruimte om te eten, te spelen en heel veel lol te maken. Er is een open keuken en op de begane grond is een 2 persoons slaapkamer die aangepast is voor een mindervalide persoon. Op de verdieping zijn 3 slaapkamer met 7 bedden.
Voor de groepsaccommodatie ligt een mooi sportveld. Zeer geschikt voor schoolkampen en uitjes met grotere families. Ook het terras met bbq mogelijkheden is in de bossen een aanrader.

De Mowglihut is uitstekend geschikt voor mindervaliden
In de Mowgihut is er rekening gehouden met een mindervalide persoon. De benedenslaapkamer is hier uitstekend geschikt voor. Ook de badkamer en het toilet zijn ingericht voor mindervaliden. Deze zijn ruimer opgezet en het sanitair is aangepast.

Ideaal geschikt voor familie en vriendengroepen, schoolkampen, cursussen, teambuilding, vergaderingen, jeugdwerk, verenigingen, sportclubs, jeugdhulpverlening en werkprojecten.

wolfskuil ommen mowglihut
Groepsaccommodatie de Mowglihut

  • geschikt voor 22 personen.
  • vrijstaande groepsaccommodatie met 4 slaapkamers.
  • faciliteiten voor mindervaliden.
  • uitermate geschikt voor school uitjes.
  • midden in de bossen.

Voor meer informatie over de verschillende groepsaccommodaties en over de omgeving, verwijzen wij u graag door naar de rechtstreekse website van de eigenaar.
De Wolfskuil met verschillende groepsaccommodaties in Ommen.