28p-Jorishoeve Ommen

De 28 persoons groepsaccommodatie De Jorishoeve is de Joris (12) en De Hoeve (16) samen. De Jorishoeve is ruim en gezellig ingericht.

De entree is indrukwekkend en biedt meer mogelijkheden. Er is een schaakbord met levensgrote schaakstukken. De hal is ruim.

Er is 1 leefruimte, dit is de leefruimte van De Hoeve, met een open keuken. De leefruimte is warm ingericht en voorzien van voldoende zitgelegenheid en comfort. De grote leefruimte heeft drie grote eettafels met in totaal 28 stoelen. Een ruime zithoek met passend meubilair en tv.

De leefruimte van Joris kan er extra bij gehuurd worden als tweede leefruimte om zo het gezelschap te splitsen. Indien u de 2 leefruimtes wilt gebruiken, neem dan contact met ons.

De Jorishoeve is voorzien van veertien tweepersoonsslaapkamers, tien douches en elf toiletten. Twee skaapkamers zijn geschikt voor mindervaliden en liggen op de begane grond. De overige slaapkamers liggen op de eerste verdieping.

De Jorishoeve is uitstekend geschikt voor mindervaliden
In de Jorishoeve is er rekening gehouden met een mindervalide persoon. De benedenslaapkamer is hier uitstekend geschikt voor. Het is mogelijk om  hier een hoog/laag bed te plaatsen. Ook de badkamer en het toilet zijn ingericht voor mindervaliden. Deze zijn ruimer opgezet en het sanitair is aangepast.

Ideaal geschikt voor familie en vriendengroepen, schoolkampen, cursussen, teambuilding, vergaderingen, jeugdwerk, verenigingen, sportclubs, jeugdhulpverlening en werkprojecten.

Joris Hoeve Wolfskuil OmmenGroepsaccommodatie de Jorishoeve

  • geschikt voor 28 personen.
  • faciliteiten voor mindervaliden.
  • nieuwe groepsaccommodatie
  • 14 slaapkamers.
  • dit is de type Joris en de type Hoeve als 1 geheel.

Jorishoeve groepsaccommodatie wolfskuil ommen

Voor meer informatie over de verschillende groepsaccommodaties en over de omgeving, verwijzen wij u graag door naar de rechtstreekse website van de eigenaar.
De Wolfskuil met verschillende groepsaccommodaties in Ommen.