Calluna 95

Aan de westkant van Ommen ligt deze woning. Het ligt net buiten Ommen op fietsafstand (5km) van het centrum van Ommen. Het is een gemeubileerde woning. Het heeft een prachtig uitzicht over de weilanden en bossen. De auto kan bij de woning staan.

Calluna 95 is een woning voor 4 personen aan de rand van Bungalowpark Calluna. De woning heeft een woonkamer met openhaard en een open keuken. De woonkamer heeft een TV aansluiting. Wifi is beschikbaar. De woonkamer is vierkant en hier kan een gezellige zithoek gemaakt worden. Vanuit de woonkamer heb je mooi uitzicht op de weilanden en bossen. De keuken is goed ingericht met een koelkast, vaatwasser en combi magnetron/oven. Beneden is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kast. Op de begane grond is ook de badkamer. Deze is ruim en heeft een douchehoek en wastafel. Er is een apart toilet. Er is een wasmachine en droger.
Bovenverdieping: Hier is de tweede slaapkamer. Hier zijn ook twee eenpersoonsbedden. Vanuit deze slaapkamer is een balkon met uitzicht over de tuin en de weilanden. Buiten is een schuur. Hier kunnen fietsen in staan. De auto kan naast de woning geparkeerd worden.

  • Gemeubileerd
  • Huisdier is welkom
  • Wifi beschikbaar
  • Parkeren bij de woning
  • Wasmachine en TV aanwezig

Niet beschikbaar

Wilt u opslagruimte voor uw meubels huren? Klik hier voor meer info