De Haar 5 Witharen

Aan de noordkant van Ommen ligt deze woning. Het ligt net buiten Ommen op fietsafstand (5km) van het centrum van Ommen. Het is een ongemeubileerde woning achter het huis van de eigenaar. Het heeft een eigen oprit. De auto kan bij de woning staan. Het heeft een prachtig uitzicht over de weilanden.

De Haar 5 is een woning voor 3 personen aan de rand van Witharen. De woning heeft een ruime woonkamer en een open keuken. De woonkamer heeft een TV aansluiting. Wifi is beschikbaar. De woonkamer is vierkant en hier kan een gezellige zithoek gemaakt worden. Vanuit de woonkamer heb je mooi uitzicht op de weilanden rondom Witharen. De keuken is goed ingericht met een koelkast en vaatwasser. Op de begane grond is ook de badkamer. Deze is ruim en heeft een douchehoek, wastafel en toilet. In de gang is een ruimte waar de wasmachine kan staan.

Bovenverdieping: Er zijn twee slaapkamers. Deze zijn ruim en hebben elk een kantelraam. Er kan zeer goed een tweepersoonsbed staan in de ene slaapkamer en twee eenpersoonsbedden in de andere slaapkamer. In de tuin staat een box die dient als schuurtje. Hier kunnen fietsen in staan. De auto kan naast de woning geparkeerd worden.

  • Ongemeubileerd
  • Huisdiervrij
  • Wifi beschikbaar
  • Parkeren bij de woning
  • Wasmachine aansluiting en TV aansluiting aanwezig

Let op: De foto’s zijn met meubels, maar u huurt ongemeubileerd.
Niet beschikbaar 2020

Wilt u opslagruimte voor uw meubels huren? Klik hier voor meer info