Belmonde Ommen 90

Residence Belmonde 90

Tussen Hardenberg en Ommen ligt een prachtig natuurgebied. Gescheiden door de rivier De Vecht vind je er zandverstuivingen, heidevelden, herten, vossen en konijnen. De toeristische plaats Ommen ligt ongeveer 6 km van Residence Belmonde. Dit is een net en goed verzorgd chaletpark. Via bestrate wegen kom je bij de chalets.

Belmonde 90 heeft een mooie ligging aan de rand van het park met uitzicht over de weilanden. Het is een L-vormig chalet met een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken heeft een koelkast, magnetron en oven (combi). De woonkamer is ruim en net als de rest van het chalet gemeubileerd. In de slaapkamer is een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. In de slaapkamers is voldoende kastruimte. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een toillet. De wasmachine en de vaatwasser staan in de schuur. Dit is een zeer ruime schuur los van het chalet met een overdekt terras waar je met veel mensen onder kan zitten.

Belmonde 90 is prachtig om iets langer te huren. Even op adem te komen in het leven. De kavel is ruim 300 m2 waardoor er een mooie tuin overblijft. De tuin is een combinatie van terras en gras en moet door de huurder bijgehouden worden. Ook moet het chalet door de huurder aan de buiten kant schoon gehouden worden.

  • Wifi zelf te regelen
  • TV-signaal zelf te regelen.  U kunt abonnement bij ziggo afsluiten. Tv is aanwezig.
  • 2 slaapkamers
  • Tennisbaan en zwembad op het Residence Belmonde
  • Centraal tussen Dedemsvaart, Ommen en Hardenberg.

Beschikbaarheid
Per 14 september 2022 beschikbaar

Wilt u opslagruimte voor uw meubels huren? Klik hier voor meer info