Belmonde Ommen 71

Residence Belmonde 71

Tussen Hardenberg en Ommen ligt een prachtig natuurgebied. Gescheiden door de rivier De Vecht vind je er zandverstuivingen, heidevelden, herten, vossen en konijnen. De toeristische plaats Ommen ligt ongeveer 6 km van Residence Belmonde. Dit is een net en goed verzorgd chaletpark. Via bestrate wegen kom je bij de chalets.

Belmonde 71 heeft een mooie ligging aan een vijver met goudvissen. Het is een chalet met een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken heeft een koelkast, magnetron en een kleine elektrische oven. De woonkamer is ruim en net als de rest van het chalet gemeubileerd. In de slaapkamer is een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft stapelbed. In de kleine slaapkamer is een grote hang- en legkast. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een toilet. De wasmachine staat in een aparte kastruimte in de hal.

Belmonde 71 (56m2) is prachtig om iets langer te huren. Even op adem te komen in het leven. De kavel is ruim 287 m2 waardoor er een mooie tuin overblijft. De tuin is een combinatie van terras en gras en moet door de huurder bijgehouden worden. De kavel ligt prachtig aan een kleine gemeenschappelijke vijver. Ook moet het chalet door de huurder aan de buiten kant schoon gehouden worden.

Belmonde 71 ligt aan de vijver. Het zorgt voor een vrij en ruimtelijk effect. Het tuinhuisje is goed om de fiets in te parkeren of het een en ander in op te ruimen.

  • Wifi is aanwezig
  • TV is aanwezig.
  • DVD speler aanwezig.
  • 2 slaapkamers
  • Huisdier op aanvraag
  • Tennisbaan en zwembad op het Residence Belmonde
  • Centraal tussen Dedemsvaart, Ommen en Hardenberg.

Beschikbaarheid
Vanaf 4 juli 2021 beschikbaar

Wilt u opslagruimte voor uw meubels huren? Klik hier voor meer info