Buitenplaats Hongerige Wolf

Langs de oude weg naar Hardenberg ligt De Hongerige Wolf. Een pleisterplaats waar vroeger de postkoets stopte om de paarden te drinken te geven. De koetsier een kop koffie dronk of een pintje bier nam. Al fietsend door het oostelijke gebied van Ommen zie je het in je fantasie voor je.

Buitenplaats De Hongerige Wolf ligt hier prachtig verscholen tussen de bossen van het vakantiepark. Deze Buitenplaats is een rustig park, landelijk gelegen en een heerlijke plaats voor de vakantiegangers die van rust en ruimte houden.

Er is een beperkt aantal faciliteiten waaronder een tafeltennistafel en een jeu de boules baan. Wel is er wifi op zowel de Buitenplaats als in de bungalows.

Buitenplaats De Hongerige Wolf ligt ongeveer 6 km van Ommen en 8 km van Hardenberg. Vooral in de zomer is het een aanrader voor fietsers en wandelaars die het vechtdal willen ontdekken. Het is een prachtig park om van hieruit de Lemelerberg te beklimmen of plaatsen als Nijverdal, Lemele of Hellendoorn te bezoeken. ook grotere plaatsen als Zwolle (23 km) of Meppel zijn goed te bezoeken. Met kinderen is Ponypark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn een heerlijk dagje uit!!!