Eigen woning te huur aanbieden

In Ommen bieden wij veel bungalows en chalets te huur aan. We doen dit zowel op verschillende parken als individuele woningen.

We krijgen regelmatig de vraag of wij de woning van iemand willen verhuren. En dit kan natuurlijk!!! Het bij elkaar brengen van mensen die een woning hebben en mensen die een woning zoeken is een heel sterk punt van ons. En natuurlijk zoeken wij ook nieuwe woningen die we kunnen aanbieden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Uw woning is en blijft van u. Wij dragen alleen mensen aan die uw woning willen huren. Dit doen wij door uw woning op onze site te zetten en te promoten. Wij vragen hier een aantal zaken van u:

  1. Heeft u foto’s van de woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamer en de omgeving? Stuur ze naar ons toe. Een mooie foto zegt meer dan duizend woorden.
  2. U geeft aan wat de sterke en mooie punten van uw woning zijn. Wij schrijven de tekst die op onze site komt.
  3. U geeft aan welke prijs we aan de huurder gaan vragen. Hierin kunnen wij u goed adviseren, doordat we meerdere woningen op verschillende parken hebben. daarnaast kennen we de omgeving goed.

Wij zetten uw woning op onze site en houden de promotie in de gaten. Indien we een reservering hebben nemen we contact met u op, zodat u de woning kan blokkeren. Wij zorgen verder voor de financiƫle afhandeling en het opstellen van de contracten.

Wilt u meer info? Neem contact met ons op via info@boekjebungalow.nl of 0529-462625. In een gesprek bespreken we alle mogelijkheden en beantwoorden we uw vragen. Wij zien uit naar een enthousiaste samenwerking!!!