FAQ

Regelmatig krijgen wij vragen van jullie. Op deze pagina verzamelen we een aantal van deze vragen:

 1. Waar bieden jullie woningen en bungalows aan?
  Met VakantieVerhuur Ommen bieden we bungalows, chalets en groepsaccommodaties aan in de omgeving van Ommen. Wij zijn met ons bedrijf gevestigd in het centrum van Ommen. Dit geeft de mogelijkheid dat we korte lijnen hebben naar eigenaren, maar ook naar vakantiegangers.
 2. Ik ben zelf eigenaar van een bungalow. Willen jullie deze ook voor mij verhuren?
  Ja, dat kan zeker. Als eigenaar nemen we veel geregel uit handen voor je. We zetten je bungalow op verschillende sites en maken op verschillende manieren reclame voor je. Als er een reservering is hebben wij contact met jou als eigenaar. verder verzorgen we de financiƫle afhandeling naar zowel de vakantieganger als de eigenaar. Ook zijn wij eerste aanspreekpunt voor klachten.
 3. Kan ik bij jullie online reserveren?
  Ja dat kan. Via de link bij de accommodaties kom je uit bij de website van Boekjebungalow.nl. Via deze site kan je je accommodatie online reserveren! Snel, gemakkelijk en flexibel.
 4. Kunnen wij bij jullie langs komen?
  Ja zeker, wij zijn gevestigd aan de Bouwstraat 3 te Ommen. Vooral langere verhuur of het aanbieden van je eigen woning gaat vaak persoonlijk. Op ons kantoor kunnen we snel en gemakkelijk kennismaken. de koffie staat klaar.
 5. Wat zijn jullie openingstijden?
  Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot en met 17.00 uur.
 6. Ik heb een aparte vraag. Wat moet ik doen?
  Neem gerust contact met ons op. We staan je altijd te woord. Je kan een e-mail sturen naar info@boekjebungalow.nl of bel naar 0529-462625.