Wie zijn wij!

Nieuwsgierig geworden wie wij zijn?
Wij zijn Heidy en Remco Lok. Meer dan 30 jaar ervaring in de verhuur van bungalows en groepsaccommodaties.We wonen in Ommen en daarom zijn de contacten met de eigenaren van de accommodaties snel, flexibel en kort. We hebben kennis van zaken en zijn professioneel in de afhandeling.

Wat doen we precies
We verhuren verschillende accommodaties op meerdere parken in en rondom Ommen. Vaak in opdracht van eigenaren die er toeristische verhuur of langere verhuur in willen hebben. Onderdeel van het verhuren is de financiele afhandeling naar zowel de vakantieganger/huurder als de verhuurder, het versturen van bevestigingen en vouchers.

Hoe reserveer je een accommodatie
Het is goed mogelijk om een accommodatie online te reserveren. Via ons bedrijf Boekjebungalow.nl verzorgen we online boekingen voor eigenaren en touroperators. U maakt de reservering altijd via Boekjebungalow.nl. Snel, gemakkelijk en zeer flexibel. Maar wilt u liever onze stem horen dan kunt u ons altijd bereiken met de telefoon, 0529-462625

Hoe betrouwbaar zijn wij
Boekjebungalow.nl is aangesloten bij de Thuiswinkelwaarborg. Elk jaar wordt Boekjebungalow.nl getoetst op betrouwbaarheid en of we aan de regelgeving en wetgeving voldoen. Onze klachtenprocedures zijn up-to-date en we hebben een veilige betaalomgeving.

Waar zijn we gevestigd
Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Ommen. Een mooie en ruime lokatie aan de Bouwstraat 3. Samen met Boekjebungalow.nl staan we dichtbij de vakantieganger die vaak in Ommen komt. Onze deur staat altijd voor u open en onze medewerkers vinden het leuk en gezellig als u even langs komt.

Tot snel!!!
Heidy en Remco Lok