Vakantiehuizen

Leuke en gezellige vakantiehuizen in Ommen.

Ommen staat bekend als een topper onder de vakantiegangers. Rondom en langs de Vecht is altijd wat te doen, maar ook de fietsroutes en de wandeltochten door de bossen zijn bekend.Vakantie Verhuur Ommen biedt verschillende vakantiehuizen.

Vechtdalzicht Vilsteren Bungalow OmmenTussen Dalfsen en Ommen ligt middenin de natuur verscholen een prachtig vakantiehuis. Ingericht voor 2 personen. De naam Vechtdalzicht is uitstekend gekozen. Door de bomen zie je de rivier De Vecht stromen, de koeien grazen in het weiland en het prachtige torentje van Vilsteren.

Klik hier voor meer info.

Vakantiehuis in Ommen aan het water

De Lotus. Aan de rand van Ommen ligt op loopafstand van het centrum van Ommen deze prachtige 4 persoons bungalow. Geschikt voor 4 personen. Er zijn twee slaapkamers. Maar het uitzicht over het water en de weilanden is prachtig. Aanrader voor de echte natuurliefhebber.

Klik hier voor meer info.

1V- Lindenbergh aanzichtOp vakantiepark Landgoed de Lindenbergh bieden wij ruime 6-persoons vakantiehuizen aan met 3 slaapkamers. Het type Vecht heeft 6 heerlijke eenpersoons box springbedden. Een aantal van deze vakantiehuizen zijn voorzien van een wasmachine. Het zijn ruime vakantiehuizen met veel tuin.

Klik hier voor mee info.

Lindenbergh Ommen Sauna

Bungalow met sauna. Op Landgoed de Lindenbergh hebben we ook een type Regge, een ruime bungalow voor 6 personen. Na een lange wandeling of een heerlijke fietstocht is de sauna een heerlijke afleiding. Naast de ruime badkamer met inloopdouche is er een aparte sauna. Er zijn 3 slaapkamers.

Klik hier voor mee info.

Voor meer informatie over bovenstaande vakantiewoningen in Ommen kunt u contact opnemen met Vakantie Verhuur Ommen: 0529 – 45 29 26