Het Vlier Appartement

Appartement/Studio Het Vlier

Appartement Het Vlier ligt op een prachtige plek met uitzicht over De Lemelerberg in Ommen. Vanuit de woonkamer zie je de herten en reeën door het veld lopen. De landerijen rondom verschillen van natuurgebied, prachtige paardenweiden en weilanden met boerenbedrijven.

Appartement/studio Het Vlier is een vrijstaand gedeelte van het landgoed en ligt op de eerste verdieping boven de paardenstallen. Het is bereikbaar met een trap die uitkomt in de keuken. De dichte keuken is compleet ingericht met een vaatwasser, koelkast, diepvriezer en magnetron/oven. De woonkamer is knus ingericht met een eettafel met stoelen en een gedeelte met een bankstel. Er is wifi aanwezig. Onderdeel van de woonkamer is ook het slaapgedeelte. Hier staat een tweepersoonsbed. Vanuit dit gedeelte heb je uitzicht op De Lemelerberg. De badkamer is mooi ingericht. Ook is er een apart toilet

Bij het appartement kan je de auto parkeren. In de algemene berging op de begane grond staat een wasmachine en een droger die je kan gebruiken.

Het Vlier is onderdeel van Landgoed Het Vlier. Het landgoed is gelegen in het het Vecht- en Beneden- Reggegebied, een natura 200 gebied dat bestaat uit twee verschillende landschappen. Hier is ook een grote groepsaccommodatie die in de weekend en en midweken verhuurd kan worden. Verder is er voldoende ruimte om te wandelen. Vanaf het appartement kunt u heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden en volop van de natuur genieten. Er zijn paardenweiden, vijvers en er is een amfibienpoel. Landgoed Het Vlier maakt een prachtige verbinding tussen het gebied van De Lemelerberg en Het Giethmenseveld.

  • Wifi aanwezig
  • Parkeergelegenheid aanwezig
  • Gemeubileerd
  • Vrijstaand
  • Prachtig uitzicht op de Lemelerberg

Beschikbaar per direct