Ongemeubileerd Ommen

Landgoed De Lindenbergh ongemeubileerd Ommen

Op Landgoed De Lindenbergh hebben we een ongemeubileerde bungalow beschikbaar. De Lindenbergh ligt ongeveer 1,5 km van het centrum van Ommen. Met de fiets is de afstand naar het sportpark of de scholen in Ommen voor kinderen goed te fietsen.

We hebben verschillende ongemeubileerde bungalows te huur. Nummer 30, 31, 108, 114 en nummer 147 zijn bungalows type Vecht op De Lindenbergh en zijn zeer geschikt voor langere verhuur. Echter een tijdelijke gedoogbeschikking is hier verplicht. Deze gedoogbeschikking wordt afgegeven door de Gemeente Ommen.

De bungalow heeft een ruime woonkamer en een open keuken. De woonkamer heeft vloerverwarming. De keuken heeft een vaatwasser en koelkast. Er zijn op de begane grond twee slaapkamers. Op de verdieping is de derde slaapkamer. Op de begane grond is verder een ruime badkamer met inloopdouche en toilet. Ook is er een tweede toilet. Voor een wasmachine is er een aansluiting. Er is wifi of een wifi aansluiting (zelf aanvragen) aanwezig.

Via de schuifdeuren in de woonkamer kom je op het terras in de tuin. De tuin is ruime en heeft voldoende plekken voor zowel de zon als de schaduw. De tuin moet zelf bijgehouden worden. Er is een schuurtje aanwezig met elektriciteit. Het is mogelijk om bij de bungalow te parkeren.

Beschikbaarheid
Op aanvraag

Foto’s zijn een voorbeeld van één van de bungalows