Opslagruimte huren

Bij het huren van een gemeubileerde bungalow bieden we de optie om opslagruimte te huren. Meubels, huisraad en dozen kunnen zo droog en vorstvrij opgeborgen worden. De opslagruimte is dubbel geïsoleerd. Er zit 7 cm isolatiemateriaal verwerkt in de wanden die 10cm dik zijn. Zodoende zijn ze bestendig tegen warmte, droogte, kou en vorst. Anderen kunnen niet in uw spullen kijken.

Een gemiddelde huisraad is ongeveer 25m3. Wij bieden opslagruimte aan voor 12m3 of 25 m3. U heeft keuze aan de hand van de hoeveelheid huisraad die u wilt opslaan.

Het is niet toegestaan om ontvlambare of oplosbare stoffen, aan bederf onderhevige zaken of levende have/dieren in het gehuurde op te slaan of te laten verblijven.

De opslagruimte is in Ommen aan de Slagenkampsweg 3a. U kunt snel en gemakkelijk een afspraak maken om bij uw spullen te kunnen. De kerstspullen ophalen? Maak een afspraak en u wordt begeleid naar uw spullen. U heeft uw eigen sleutel van de deur van de opslagruimte. Daarna kunt u gelijk een afspraak maken om uw kerstspullen weer terug te brengen.

Hoe is uw inboedel verzekerd? U geeft aan uw verzekeringsmaatschappij door waar uw inboedel is opgeslagen. Hier wordt een notitie van gemaakt op uw eigen inboedelverzekering. De inboedel is dan ook op uw eigen polis verzekerd

  • 12m3 of 25m3 te huren
  • Droog en vorstvrij
  • Dubbel geïsoleerd
  • Een eigen sleutel
  • Op aanvraag bij je huisraad
  • In Ommen

Wilt u meer informatie over opslagruimte huren. Of wilt u de prijs weten? Neem contact met ons op!! 0529-462625