Reggewold 1

Reggewold Ommen 1

Op Bungalowpark ’t Reggewold staat een stenen bungalow. Geschikt voor de semi-permanente verhuur. Er kunnen maximaal 4 personen in. Het bungalowpark ligt op ongeveer 5 km van Ommen. Deze bungalow ligt aan het begin van het park, op een rustige ruime plek. De stenen bungalow is gelijkvloers en geheel vrijstaand op een perceel van ca 900 m2.

De bungalow heeft een ruime woonkamer en een open keuken. De woonkamer heeft een Tv met aansluiting voor digitenne. De bungalow heeft een cv ketel. De keuken heeft een koelkast en een combi-magnetron. Vanuit de woonkamer kom je via terrasdeuren op het ruime terras. Er is een tuinset met een picknicktafel aanwezig. De bungalow ligt op een plek waar voldoende licht naar binnen komt. Er zijn twee slaapkamers. De beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed, waarvan 1 elektrisch verstelbaar. In de badkamer is een douche, wastafel en een toilet. Er staat een wasmachine in de stenen schuur. Voor deze schuur staat een ruime carport en daarvoor ligt een oprit. Hier kunnen meerdere auto’s parkeren.

Op het park ’t Reggewold ligt een prachtige visvijver. Je kan hier ook zwemmen en bootje varen. Er is een strandje om op te spelen.

  • Huisdier is in overleg toegestaan.
  • Rookvrij.
  • Er is een schuur voor de fietsen
  • Aansluiting Canal digital aanwezig. Abonnement overnemen van eigenaar
  • Aansluiting voor KPN aanwezig. abonnement overnemen van eigenaar
  • Wasmachine aanwezig in de schuur

Beschikbaarheid
Beschikbaar vanaf 1 november 2024

Wilt u opslagruimte voor uw meubels huren? Klik hier voor meer info