Belmonde Ommen 164

Tussen Hardenberg en Ommen ligt een prachtig natuurgebied. Gescheiden door de rivier De Vecht vind je er zandverstuivingen, heidevelden, herten, vossen en konijnen. De toeristische plaats Ommen ligt ongeveer 6 km van Residence Belmonde. Dit is een net en goed verzorgd chaletpark. Via bestrate wegen kom je bij de chalets.

Belmonde 164 ligt in het midden van het park, aan de grote vijver. Het uitzicht is rustgevend en mooi. Je wandelt hier even heerlijk weg. Het heeft een woonkamer met een open keuken. De keuken heeft een koelkast en magnetron. De woonkamer is net als de rest van het chalet gemeubileerd. In de slaapkamer is een tweepersoonsbed. Er is voldoende kastruimte. In de tweede slaapkamers staan twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel. Er is een apart toilet. Er is een wasmachine. Het chalet heeft cv ketel.

Belmonde 164 heeft een mooie uitstraling en is prachtig om iets langer te huren. Even op adem te komen in het leven. De kavel is ruim 257 m2 waardoor er een ruime tuin overblijft. De tuin is een combinatie van terras en gelegen aan de vijver. De tuin moet door de huurder bijgehouden worden. Ook moet het chalet door de huurder aan de buiten kant schoon gehouden worden.

Belmonde 164 heeft een parkeerplaats naast het chalet. Er is een schuurtje waar fietsen kunnen staan. Verder is er voldoende opslagruimte.

  • Wifi zelf te regelen
  • TV-signaal zelf te regelen.  U kunt abonnement bij ziggo afsluiten. Tv is aanwezig.
  • 2 slaapkamers
  • Terras aan de vijver
  • Tennisbaan en zwembad op het Residence Belmonde
  • Centraal tussen Dedemsvaart, Ommen en Hardenberg.

Vanaf 1 november 2023 beschikbaar