Belmonde Ommen 72

Tussen Hardenberg en Ommen ligt een prachtig natuurgebied. Gescheiden door de rivier De Vecht vind je er zandverstuivingen, heidevelden, herten, vossen en konijnen. De toeristische plaats Ommen ligt ongeveer 6 km van Residence Belmonde. Dit is een net en goed verzorgd chaletpark. Via bestrate wegen kom je bij de chalets.

Belmonde 72 heeft een mooie ligging aan de vijver van het park. Het is een chalet met een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken heeft een koelkast, magnetron en oven (combi). De woonkamer is ruim en net als de rest van het chalet gemeubileerd. In de slaapkamer is een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. In de slaapkamers is voldoende kastruimte. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Hier staat ook de wasmachine. Er is een apart toilet.

Belmonde 72 is prachtig om iets langer te huren. Even op adem te komen in het leven. De kavel is ruim 300 m2 waardoor er een mooie tuin overblijft. De tuin is een combinatie van terras en gras en moet door de huurder bijgehouden worden. De kavel ligt prachtig aan de vijver. Ook moet het chalet door de huurder aan de buiten kant schoon gehouden worden.

Belmonde 72 ligt aan de vijver. Het zorgt voor een vrij en ruimtelijk effect. Het tuinhuisje is goed om de fiets in te parkeren of het een en ander in op te ruimen.

  • Wifi zelf te regelen
  • TV-signaal zelf te regelen.  U kunt abonnement bij ziggo afsluiten. Tv is aanwezig.
  • 2 slaapkamers
  • Huisdiervrij
  • Tennisbaan en zwembad op het Residence Belmonde
  • Centraal tussen Dedemsvaart, Ommen en Hardenberg.

Beschikbaarheid
Vanaf 1 augustus 2024 beschikbaar

Wilt u opslagruimte voor uw meubels huren? Klik hier voor meer info