Belmonde Ommen 77

Tussen Hardenberg en Ommen ligt een prachtig natuurgebied. Gescheiden door de rivier De Vecht vind je er zandverstuivingen, heidevelden, herten, vossen en konijnen. De toeristische plaats Ommen ligt ongeveer 6 km van Residence Belmonde. Dit is een net en goed verzorgd chaletpark. Via bestrate wegen kom je bij de chalets.

Belmonde 77 ligt op een rustige plek aan de straat. Het is een chalet met een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken heeft een koelkast, magnetron en oven (combi). De woonkamer is ruim en net als de rest van het chalet gemeubileerd. In de slaapkamer is een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft een stapelbed. In de slaapkamers is voldoende kastruimte. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een toillet. Hier staat ook de wasmachine.

Belmonde 77 is prachtig om iets langer te huren. Even op adem te komen in het leven. De kavel heeft een kleine tuin waar je beschut op het terras zit. De tuin is een combinatie van terras en gras en moet door de huurder bijgehouden worden. Ook moet het chalet door de huurder aan de buiten kant schoon gehouden worden.

Bij Belmonde 77 kan je de auto naast het chalet parkeren. Het tuinhuisje is goed om de fiets in te parkeren of het een en ander in op te ruimen.

  • Wifi en TV aansluiting aanwezig. Zelf abonnement bij Ziggo afsluiten.
  • Vaatwasser en wasmachine aanwezig.
  • 2 slaapkamers
  • 1 Huisdier is toegestaan
  • Tennisbaan en zwembad op het Residence Belmonde
  • Centraal tussen Dedemsvaart, Ommen en Hardenberg.

Beschikbaarheid Vanaf 1 oktober 2024 beschikbaar

Wilt u opslagruimte voor uw meubels huren? Klik hier voor meer info