Belmonde Ommen 17

Tussen Hardenberg en Ommen ligt een prachtig natuurgebied. Gescheiden door de rivier De Vecht vind je er zandverstuivingen, heidevelden, herten, vossen en konijnen. De toeristische plaats Ommen ligt ongeveer 6 km van Residence Belmonde. Dit is een net en goed verzorgd chaletpark. Via bestrate wegen kom je bij de chalets.

Belmonde 17 is een chalet met een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken heeft een koelkast en een diepvries. De woonkamer is ruim en heeft veel ramen. De woonkamer is net als de rest van het chalet gemeubileerd. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en er is naast de wastafel, een wasmachine en een droger. Er is een apart toilet.

Belmonde 17 is prachtig om iets langer te huren. Even op adem te komen in het leven. De kavel is 600 m2 waardoor er een ruime tuin overblijft. De tuin moet door de huurder bijgehouden worden. Ook het chalet moet door de huurder aan de buiten kant schoon gehouden worden.

Belmonde 17 ligt aan de rand van het park tegen een prachtige bosrand aan. Het zorgt voor een vrij en ruimtelijk effect. Het tuinhuisje is goed om de fiets in te parkeren of het een en ander in op te ruimen.

  • Wifi zelf te regelen
  • TV zelf te regelen. U kunt een abonnement bij ziggo afsluiten.
  • 2 slaapkamers
  • Tennisbaan en zwembad op het Residence Belmonde
  • Centraal tussen Dedemsvaart, Ommen en Hardenberg.

Beschikbaarheid
Vanaf 18 september 2024 beschikbaar

Wilt u opslagruimte voor uw meubels huren? Klik hier voor meer info