Residence Belmonde

Residence Belmonde

Residence Belmonde in Ommen is een goed verzorgd chaletpark. De chalets zien er onderhouden uit en ook aan de faciliteiten is tijd besteed. Om het chaletpark op te rijden heb je een pasje nodig van de slagboom. Dit biedt een bepaalde mate van veiligheid. Er is een receptie voor vragen en hier zijn ook de postvakjes indien je post wilt ontvangen. Er komen veel eigenaren regelmatig vakantie vieren in hun eigen chalet. Het is er gezellig en lijkt op een klein dorpje op zich.

Aan de voorkant van het park is een zwembad dat vooral in de zomer gebruikt wordt. Ook is er een goed onderhouden tennisbaan. Ook hier moet je een toegangspas voor hebben.

Het zijn veel dezelfde vakantiegangers die er recreƫren. Het is een zeer mooi park als startroute om te fietsen of te wandelen door de omgeving van Ommen en Hardenberg.

De chalets zijn 55 m2 en hebben voor het grootste gedeelte een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Ook is er vaak een schuurtje bij.

Residence Belmonde ligt aan de vroegere weg tussen Ommen (ongeveer 6 km) en Hardenberg (ongeveer 9 km). Dit is nu een meer toeristische weg die bij De Witte Paal aansluit op de rondweg rondom Ommen en naar Hardenberg of Almelo gaat. Belmonde is via Het Zwarte Pad ook snel te bereiken vanuit Dedemsvaart.

Visvijver Belmonde

Zwembad Belmonde

Tennisbaan Belmonde