De Haar 40 Balkbrug

De Haar 40

Balkbrug ligt op ongeveer 10 km van Ommen. Bungalowpark De Haar is een kleinschalig park met allerlei vrijstaande woningen op grote percelen. Er zijn weinig faciliteiten op het park waardoor het uitermate geschikt is voor iets langere verhuur ivm het bouwen van een woning.

Op Bungalowpark De Haar in Balkbrug ligt De Haar 40. Deze vrijstaande stenen bungalow heeft een ruime woonkamer met openhaard (hout). De ramen zorgen voor een mooi uitzicht over de tuin. De open keuken is goed ingericht met een vaatwasser en koelkast. Er is voldoende bestek en keukengerei. In de bijkeuken/berging staat een tweede koelkast, een magnetron, een wasmachine en droger.

Er zijn drie slaapkamers in de woning. De twee slaapkamers beneden hebben elk een badkamer en suite. De ‘master bedroom’ heeft een douche, een bad, wastafel en toilet. De tweede slaapkamer heeft een éénpersoonsbed met een badkamer met douche, wastafel en toilet. De derde slaapkamer is op de bovenverdieping en heeft twee éénpersoonsbedden.

Rondom de woning (800m2) is een mooie ruime tuin. Er zijn twee carports met elk een parkeerplaats voor een auto. Ook staat er een kar die mag gebruiken. In de schuur staat voldoende tuingereedschap (bladblazer, grasmachine, vetticuteermachine) om de tuin te onderhouden.

Beschikbaar vanaf 1 april 2023