De Haar 40 Balkbrug

De Haar 40

Balkbrug ligt op ongeveer 10 km van Ommen. Bungalowpark De Haar is een kleinschalig park met allerlei vrijstaande woningen op grote percelen. Er zijn weinig faciliteiten op het park waardoor het uitermate geschikt is voor iets langere verhuur ivm het bouwen van een woning.

Op Bungalowpark De Haar in Balkbrug ligt De Haar 40. Deze vrijstaande stenen bungalow heeft een ruime woonkamer met openhaard (hout). De woning is ongemeubileerd. De ramen zorgen voor een mooi uitzicht over de tuin. De open keuken is goed ingericht met een vaatwasser. In de bijkeuken/berging staat een koelkast, een magnetron, een wasmachine en droger.

Er zijn drie slaapkamers in de woning. De twee slaapkamers beneden hebben elk een badkamer en suite. De ‘master bedroom’ heeft een douche, een bad, wastafel en toilet. De tweede slaapkamer is met een badkamer met douche, wastafel en toilet. De derde slaapkamer is op de bovenverdieping.

Rondom de woning (800m2) is een mooie ruime tuin. Er zijn twee carports met elk een parkeerplaats voor een auto. U moet de tuin zelf onderhouden.

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2024