Uniek Ommen 32

Op Bungalowpark Uniek staat een stenen bungalow. Geschikt voor de semi-permanente verhuur. Er kunnen maximaal 4 volwassenen in. Het bungalowpark ligt op ongeveer 3 km van Ommen. Deze bungalow ligt aan de rand van het park, dichtbij het spoor van Dalfsen naar Ommen. De stenen bungalow is gelijkvloers en geheel vrijstaand.

De bungalow heeft een ruime woonkamer en een open keuken. De woonkamer heeft een Tv met digitenne (32 kanalen en kastje is aanwezig). Ook is er een gezellige gaskachel die meer dan voldoende warmte geeft voor de koude wintermaanden. De keuken heeft een koelkast en een magnetron. Vanuit de woonkamer kom je via terrasdeuren op het ruime terras. Er is een tuinset aanwezig. De bungalow ligt iets hoger, waardoor er voldoende licht naar binnen komt. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer zeer ruim is. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. De badkamer is zeer ruim. Er is een douche met toilet. Ook staat er in de badkamer een wasmachine, droger en diepvrieskist.

In de woonkamer is er een aansluiting voor een telefoon, waardoor het mogelijk is om via het telefoonnet wifi aan te leggen via een ADSL verbinding.

De bungalow wordt verwarmd via drie gaskachels. Elke slaapkamer en de woonkamer hebben een gaskachel. Deze verwarmen de bungalow ook in de winter zeer goed.

Er zijn twee tuinschuurtjes voor de fietsen. In het ene schuurtje staat tuingereedschap.

Er is voor 1 auto ruimte om bij de bungalow te parkeren.

Beschikbaarheid
Vanaf 16 december 2024 beschikbaar.

Wilt u opslagruimte voor uw meubels huren? Klik hier voor meer info